PHM Group Oy on ostanut 1.11.2019 koko Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy:n osakekannan.

TIEDOTE 15.11.2019

Arvoisa asiakkaamme / yhteistyökumppanimme

Kiinteistöhuollon palveluita tarjoava PHM Group Oy on ostanut Satakunnassa toimivan Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy:n koko osakekannan Iiro ja Mika Kovaselta. Porvoon Huoltomiehet hakee nyt tehdyllä kaupalla itselleen uudelta toimialueelta kasvua ja vahvaa osaamista paikkakunnalleen sitoutuneen yrityksen muodossa.

Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy säilyy paikallisena (Eurajoki, Rauma, Pori) yrityksenä ja koko sen henkilökunta jatkaa tehtävissään normaalisti. Yrityksen johdossa jatkavat toimitusjohtajana Iiro Kovanen ja huoltopäällikkönä Mika Kovanen. Eli kaikki säilyy kuten ennenkin ja jatkossa Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy pystyy paremmin ja laajemmin vastaamaan asiakkaidensa tarpeisiin sekä kaluston että palveluiden puolesta.

Porvoon Huoltomiehet – konserni on valtakunnallinen ja yksi Suomen suurimmista kiinteistöhuoltoyhtiöistä. Konserniin kuuluvien yhtiöiden liikevaihto ylittää 75M€ ja se työllistää noin 800 henkilöä vuonna 2019.

Porvoon Huoltomiesten toiminta-ajatus kiteytyy paikalliseen toimintaan ja parhaaseen työn laatuun, joka asiakkaille näyttäytyy korkeana asiakastyytyväisyytenä.

Porvoon Huoltomiesten omistajakumppani on pääomasijoitusyhtiö Intera Partners.

Intera Partners on perustettu vuonna 2007 ja sen omistaa yhtiön avainhenkilöstö. Intera Partners omistaa 15 kohdeyhtiötä Suomessa ja Ruotsissa. Intera Partnersin hallinnoimien rahastojen sijoittajina on johtavia pohjoismaisia ja eurooppalaisia institutionaalisia sijoittajia.

Lisätietoja:

Ville Rantala, Porvoon Huoltomiehet puh. 050 385 1442

Iiro Kovanen, Eurajoen kiinteistöpalvelu Oy puh. 044 2787514

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot