Aurinkosähköjärjestelmä

Etusivu » Aurinkosähköjärjestelmä

PUHDASTA ENERGIAA!

 

Aurinkosähköjärjestelmä on kannattava investointi, koska se tuottaa kymmeniä vuosia, vuoden aikana jopa 5–15 prosenttia järjestelmään investoidusta summasta.

Aurinkovoimalasi tuottaa kannattavasti huolimatta sähkön hinnan vaihteluista, koska järjestelmän avulla tuotat omavaraista sähköä suoraan luonnosta – ilmaiseksi ja se on loistava tapa säästää sähkökustannuksissa ja tehdä kodistasi energiatehokkaampi.

Aurinkopaneelit tarjoavat puhtaan, uusiutuvan energialähteen ilman päästöjä, vaativat vain vähän tai ei ollenkaan huoltoa ja tarjoavat luotettavaa sähköä noin 8 kuukautta vuodessa.Asentamalla aurinkopaneelit voit pienentää sähkölaskuasi merkittävästi. Aurinkoenergia on ilmaista, joten ainoa siihen liittyvä kustannus on alkuasennus.

Aurinkoenergialla voit tuottaa riittävästi sähköä kotitaloutesi tarpeisiin, joten sinun ei tarvitse luottaa perinteisiin sähköntuottajiin, ja näin säästät rahaa. Hyvin tuottavina kuukausina ylijäämäsähkö myydään sähköyhtiölle, jolloin sinun sähkölaskusi pienenee, tai sitä ei tule lainkaan. Lisäksi aurinkoenergia on puhdas ja uusiutuva energianlähde, joten se ei vaikuta ilmaston lämpenemiseen tai muihin ympäristöongelmiin.

Aurinkopaneelit tarjoavat taloudellisen ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon sähköntuotantoon. Ne hyödyntävät tehokkaasti auringonvaloa tuottaen puhdasta ja uusiutuvaa sähköenergiaa. Aurinkopaneelien kestävyys ja luotettavuus ovat olleet tunnettuja jo vuosikymmeniä.

Aurinkovoimala muuttui kannattavammaksi myös taloyhtiöissä, kun Työ- ja elinkeinoministeriössä valmisteltu lainsäädännön muutos tuli voimaan vuoden 2021 alussa. Taloyhtiön asukkaat voivat hyödyntää kiinteistössä tuotettua ja kulutettua aurinkosähköä aiempaa helpommin ilman siirtomaksuja ja veroja. Lainsäädäntömuutoksen myötä myös aurinkovoimaloihin sijoitetun pääoman saa aikaisempaa nopeammin takaisin.

Yhteydenottolomake

Aurinkosähkö(#20)

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot