Historia

Etusivu » Yritys » Historia

Yritys – Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy

Historiaa yrityksen perustamisesta

Yritys on aloittanut toimintansa Eurajoella 1.1.2006 osana Eurajoen Kiinteistö- ja Tilipalvelu Oy:n toimintaa (EKT-Palvelu Oy).

1.12.2011 Eurajoen Saneerauspalvelu Oy osti kiinteistöhuollon liiketoiminnan EKT-Palvelu Oy:ltä sekä muutti nimensä Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy:ksi.

Yritys oli 100 % yksityisomisteinen ja yrittäjävetoinen 31.10.2019 asti. Yrittäjinä toimivat veljekset Mika ja Iiro Kovanen. Senioriyrittäjänä toimi veljesten isä Risto Kovanen.

1.11.2019 PHM Group Oy osti koko Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy:n osakekannan.

Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy säilyy paikallisena (Eurajoki, Rauma, Pori) yrityksenä ja koko sen henkilökunta jatkaa tehtävissään normaalisti. Yrityksen johdossa jatkavat toimitusjohtajana Iiro Kovanen ja huoltopäällikkönä Mika Kovanen. Eli kaikki säilyy kuten ennenkin ja jatkossa Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy pystyy paremmin ja laajemmin vastaamaan asiakkaidensa tarpeisiin sekä kaluston että palveluiden puolesta.

Porin Kiinteistöpalvelu on PHM partneri – osa PHM Groupia. PHM Group on pohjoismainen kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yhtiöistä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM:n kanssa ei tarvitse miettiä ottaako tutun paikallisen vai ison pohjoismaisen. Meiltä saa molempien parhaat puolet.

Asiakkaitamme ovat asunto- ja kiinteistöyhtiöt sekä kotitaloudet

Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy:n synty tarkoitti myös toimintamme laajentamista Rauman kaupunkiin. Toimintamme laajeni Poriin vuoden 2019 alussa. 

Kiinteistöhuoltomme piiriin kuuluvat kaikki liikekiinteistöt sekä useat asunto- ja kiinteistöyhtiöt. Tarjoamme palveluitamme myös omakotitaloasukkaille sekä muille yksityishenkilöille, jotka tarvitsevat apua lumen aurauksessa, nurmikon leikkauksissa, rännien puhdistuksissa ja kodin pienissä remonteissa.

Lue lisää asiakkaistamme

Laadukasta ja monipuolista palvelua

Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy:n toiminnan alkuperäiset “tukijalat” ovat olleet kunnan vuokra-asuntojen kiinteistöhuolto sekä kesäisin melkein kaikkien kunnan kiinteistöjen ulkoalueiden hoidot (mm. koulut, Lahdenperän virkistysalue ym.) Myös useimpien liikekiinteistöjen sekä lähes kaikkien asunto- ja kiinteistöyhtiöiden kiinteistöhuollot ovat hallussamme.

Senioriyrittäjämme Risto Kovanen on kiteyttänyt yrityksemme arvot kolmeen kohtaan: “Tärkein arvo on laatu, toiseksi tärkein on laatu ja kolmanneksi tärkein on laatu.” Meille on siis tärkeintä tehdä työt korkealla työmoraalilla ja työn jäljellä!

Yrityksemme työllistää tällä hetkellä toistakymmentä kiinteistöhuollon ammattilaista. Panostamme luotettavuuteen myös henkilöstömme hyvinvoinnin suhteen – meillä työskentelee rentoa väkeä hyvässä ilmapiirissä asiakkaille hymyillen.

TIEDOTE 23.3.2020

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille tärkeintä näinä poikkeuksellisina aikoina, jotka vaativat meiltä poikkeuksellisia toimia. Työskentelemme normaalisti, mutta vain terveinä ja kiinnitämme erityishuomiota käsihygieniaan sekä turvalliseen tapaan työskennellä.

Yhteistyökumppanimme Kaiku Siivouspalvelut on tehostanut siivousta asuinkiinteistöissä. He jatkavat tehostettua siivousta toistaiseksi.

COVID-19 -pandemian levitessä toimimme ennaltaehkäisevästi ja haluamme varmistua niin asiakkaidemme kuin huoltomiestemmekin turvallisuudesta, Kun huolto- ja/tai asennustyöt kohdistuvat asuntoihin tai yleisiin tiloihin pyytäisimme huomioimaan seuraavia asioita:

  • Mikäli sinulla on oireita tai olet saanut tartunnan tai kuulut riskiryhmään, kerro siitä työtä tilatessa. Myös siksi, että siten voimme mahdollisesti järjestää tehostetun siivouksen taloyhtiössäsi ja näin heikentää viruksen leviämistä.
  • Huoltoasioissa vältämme lähikontaktia asukkaaseen. Tämän vuoksi kehotamme asukasta poistumaan huoneistostaan mahdollisuuksien mukaan huollon ajaksi. Järjestely tehdään sekä asiakkaidesi että huoltomiehen tartuntariskin minimoimiseksi.
  • Yleisissä tiloissa työt pyritään suorittamaan tilojen ollessa joko suljettuna yleiseltä käytöltä tai käytön ollessa mahdollisimman vähäistä
  • Tilaajia kehotetaan myötävaikuttamaan siihen, että työskentelytiloissa ole muita kuin ne henkilöt, joiden läsnäolo työn suorittamiseksi on tarpeen
  • Mikäli asukkaan ei ole mahdollista olla poissa ja hän 1) joko kuuluu riskiryhmään tai 2) on matkustanut ulkomailla ja kuuluu 14 vrk karanteeniin, suosittelemme työn siirtämistä myöhempään ajankohtaan mahdollisuuksien mukaan.

Hoidamme työt kiireellisyys- ja/tai tärkeysjärjestyksessä. Mikäli ongelma suuresti haittaavat normaaleja arkirutiineja tai on esteenä niille (mm. putkirikko yms), älkää epäröikö olla yhteydessä. Pienemmät ja ei niin kiireelliset työt (mm. saranoiden kiristys), suosittelemme siirtämään myöhempään ajankohtaan.

Päivystystapaukset hoidetaan THL:n ohjeiden mukaan, tärkeimpänä on pitää etäisyyttä vähintään 1,5 metriä. Huoltomiehemme huolehtii tarvittaessa työkohteen desinfioinnista ja käyttää suojamaskia, mikäli asukas kuuluu riskiryhmään tai on karanteenissa. Palvelemme asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Samalla seuraamme viranomaisten ja THL:n ohjeita ja arvioimme tilannetta jatkuvasti.

Nyt jokaisen on ehdottoman tärkeää huolehtia omasta käsihygieniastaan. Mikäli mahdollista, niin sinun kannattaa pitää mukana desinfiointiainetta ja käyttää sitä ennen kuin tulet kotiin ja käytät yhteisiä tiloja. Voit pienentää tartuntariskiä myös omalla käytökselläsi.

Mikäli kysyttävää, älkää epäröikö ottaa yhteyttä.

 

Iiro Kovanen

Toimitusjohtaja

Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy

 

”Soihdut sammuu, kaikki väki nukkuu, väki nukkuu. Öitten varjoon talon touhu hukkuu, touhu hukkuu. Tip-tap, tip-tap, tipe, tipe, tip-tap, tip, tip, tap”

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta toivottaa Porin Kiinteistöpalvelun koko väki🎅🏻

Päivystämme koko Joulun akuuteissa asioissa numerossa:
☎️044 0663 112

Muistakaa ettei kinkkurasvaa saa kaataa viemäriin🐖
Älkää jättäkö palavia kynttilöitä vahtimatta🕯
✨✨✨

 

Hyvää Itsenäisyyspäivää 102-vuotias Suomi!

Tänään 6.12.2019 Luvian Yhtenäiskoulun juhlasali täyttyi juhlakansasta, joka saapui Eurajoen kunnan itsenäisyyspäivän juhlaan. Kunnanhallituksen puheenjohtaja Vesa Jalonen lausui tervehdyssanat ja tilaisuudessa nähtiin monia taidokkaiden nuorten esityksiä mm. voimisteluesitys Valioilta (Eurajoen Voimistelijat), musiikkiesitys, Aapo Suomisen laulua Vilma Salmisen säestyksellä, harmonikkaesitys Ella Lehtolalta ja monia muita. Juhlassa myös palkittiin kulttuurin, liikunnan ja nuorisotyön saralla ansioituneita kuntalaisia ja toimitusjohtajamme Iiro Kovanen oli yksi palkituista.

Kiitos Eurajoen kunnalle kunnianosoituksesta!

Tietenkin otimme teille, jotka ette olleet paikalla, pienen videon.

 

3.9.2019 Toimitusjohtaja Iiro Kovanen kävi kyselemässä Tomi Pohjanvirran ja Jani Elovaaran kuulumisia Porin Pormestarinluodossa.

 

28.8.2019 Levorannalla uuden kalustomme avaimet meille luovutti Ville Lähteenmäki. Huolehdimme kalustostamme ja siten takaamme asiakkaillemme luotettavaa ja laadukasta palvelua.

Senioriyrittäjämme Risto Kovanen on kiteyttänyt yrityksemme arvot kolmeen kohtaan: “Tärkein arvo on laatu, toiseksi tärkein on laatu ja kolmanneksi tärkein on laatu.”

15.8.2019 Kovasen Iiro lähti Hattulaan Lepaa 2019 – juhlanäyttelyyn ja tapasi siellä mm. Johan Seikolan Wihurin Teknisestä Kaupasta.

Miten reissu meni ja saatiinko Eurajoelle tuliaisia? Katso video -->

16.8.2019 vietetään Vuojoen Kartanolla vuotuista Kartanon Suviehtoota kello 18:00 alkaen.

Alkuviikosta Iiro kävi vielä tapaamassa Elina Nurmorantaa loppuviikon askelmerkeistä ja klikkamalla kuvaa näette videon tapaamisesta.

2.8.2019 Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy haki ensimmäisen huoltoauton Porin Kiinteistöpalvelulle pitkäaikaiselta yhteistyökumppaniltamme Levorannan Autolta. 

Heidän ja Secton kanssa olemme varmistaneet jo vuodesta 2015, että meillä on oikeanlainen kalusto käytössämme. Klikkaa kuvaa, niin näet videon.

Satakunnan Kansa 24.7.2019 julkaisi jutun Satakunnan työllisyystilanteesta ja kävivät haastattelemassa työntekijäämme.

Voit myös lukea jutun tästä-->

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot