Kiinteistötekniikka – Hyvin hoidettu talotekniikka pidentää kiinteistön käyttöikää ja pienentää ylläpitokustannuksia

Etusivu » Kiinteistötekniikka

EKP Kiinteistötekniikka– Sähkö-, LVI- ja kylmälaitetyöt

EKP Kiinteistötekniikka tarjoaa laadulla ja ammattitaidolla sähkö-, LVI-, automaatio- ja kylmälaitetyöt.

Kiinteistötekniikka on vuonna 2021 perustettu kiinteistöjen LVISKA-järjestelmien huoltoihin, urakointiin ja suunnitteluun erikoistunut yksikkö. Sähköasennukset, LVI-urakat ja jopa kylmälaitehuollot onnistuvat meidän kiinteistötekniikan tiimiltä sekä yksityisille että yrityksille kustannustehokkaasti.

Kun ammattilaiset ottavat vastuulleen kiinteistötekniikan optimoinnin ja kunnossapidon kokonaisuutena, kaikki osapuolet hyötyvät. Kiinteistö säilyy pitkäikäisenä, energiatehokkuus parantuu, ylläpitokustannukset pysyvät kohtuullisina ja olosuhteet kiinteistössä ovat miellyttävät. Tämä pätee myös suurimpiin urakoihin, kuten sähkö- ja hybridiautojen latauspisteiden asentamiseen, kiinteistösaneerauksiin ja uudisrakentamiseen.

 

Kunnossapitovastuu asunto-osakeyhtiöissä ->

Energiansäästö

Energiatehokas kiinteistö voi samaan aikaan olla käyttäjille miellyttävä ja toimiva ja pitää energiakustannukset kurissa.

Lue lisää

Kylmäalan huolto-, korjaus- ja asennuspalvelut

  • Kylmälaiteasennukset ja huollot
  • ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot
  • Lue lisää ja pyydä tarjous

Putkityöt

LVI-asennukset ja huollot Korjaus- ja muutostyöt
Kiinteistö- ja huoneistosaneeraukset Putkisaneeraukset Vuosihuollot

Lue lisää

Sähköautojen latauspisteet

Porin Kiinteistöpalvelu on taloyhtiöiden ja kiinteistöjen apuna myös kestävää kehitystä ja ympäristön hyvinvointia tukevissa hankkeissa: huolehdimme sähkö- ja hybridiautojen sekä sähköpolkupyörien latauspisteiden asennuksesta luotettavasti avaimet käteen -mallilla.

Lue lisää

Sähkötyöt

Luvanvaraiset sähköasennukset Kiinteistöjen sähkövikojen etsintä ja korjaus Sisä- ja ulkovalaistuksien uusimiset ja muutokset Led valoiksi Autolämpöpaikkojen korjaukset ja pihakeskusten vaihdot Sähkö- ja hybridiautojen latauspisteidenasennus Sähkösuunnittelu Sähkösaneeraukset ja uudisrakentaminen

Lue lisää

Aurinkosähkö

Aurinkovoimalasi tuottaa kannattavasti huolimatta sähkön hinnan vaihteluista, koska järjestelmän avulla tuotat omavaraista sähköä suoraan luonnosta – ilmaiseksi ja se on loistava tapa säästää sähkökustannuksissa ja tehdä kodistasi energiatehokkaampi.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot