Dronekuvaukset – Kattojen ja julkisivujen tarkastukset droneilmakuvauksina

Etusivu » Palvelut » Dronekuvaukset

Dronekuvaukset Porissa

Lain mukaan talo- ja kiinteistöyhtiöiden hallitusten velvollisuus on huolehtia kiinteistön kunnossapidosta ja omaisuuden arvon säilymisestä. Käytännön tasolla kiinteistön kunnossapitoasioiden organisoinnista huolehtii useimmiten isännöitsijä. Koska vastuu asiassa on kuitenkin lopulta yhtiön hallituksella, on jokaisen hallituksen jäsenen hyvä tietää myös vesikaton kunnossapidon peruselementit. 

Kunnossapitovastuu asunto-osakeyhtiöissä ->

Kattojen ja julkisivujen drone-ilmakuvaukset

Drone eli miehittämätön ilma-alus on pienoiskopteri, jonka avulla kuvaamme niin kattoja kuin julkisivujakin. Dronella tehtävät tarkastukset ovat erittäin kustannustehokas ja turvallinen vaihtoehto tarkastuksiin. Visuaalisia taltiointeja voidaan käyttää myöhemminkin tilanteen vertailussa.

Varsinkin talven jälkeen katto on hyvä tarkastaa mahdollisilta lumikuormien vaurioilta.

Turvallisuus on yksi tärkeimmistä asoista toiminnassamme. Meillä on kaksi drone-lentoihin perehtynyttä henkilöä käytössämme ja heillä on kokemusta kuvausympäristöistä sekä pintojen kuvausvaatimuksista sekä heillä on tarvittava ajokortti drone-lentojen suorittamiseen.

Asiakkaamme säästävät palvelumme avulla ajassa ja telinekustannuksissa. Droneilla on helppo käyttöönotto ja nopea tiedonkeruu sekä vähemmän korkealla tehtäviä työvaiheita.

Toimimme aina Trafin ohjeiden ja määräysten mukaisesti sekä toimintamme on vastuuvakuutettu.

Vesikaton merkitys kiinteistölle

”Poissa silmistä, poissa mielestä” -ajattelu saa liian usein aikaan sen, että kiinteistön paremmin näkyvät osat, kuten julkisivu, pidetään kunnossa ja katto jätetään elämään omaa elämää kaikessa rauhassa sinne korkealle.

Tosiasiassa vesikatto on kuitenkin kiistatta jokaisen kiinteistön tärkein rakenne, sillä sen tehtävänä on suojata kaikkea muuta alapuolella olevaa kiinteistöomaisuutta kastumiselta kaikissa sääolosuhteissa. Suomessa erityisesti haastava ilmasto asettaa katon koville. Jos katon kunnossapidolle ei anneta riittävästi painoarvoa, valuvat katon ongelmat pahimmillaan sanan mukaisesti kiinteistön muihin rakenteisiin, aiheuttaen esimerkiksi kosteusvaurioita ja sitä kautta aivan turhia korjauskustannuksia.

10 vinkkiä kiinteistön katon kunnossapitoon // 25.4.2019 Suomen Kiinteistölehti

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot