Kiinteistöhuolto – Kokonaisvaltaista kiinteistöhuoltoa Porissa vuoden ympäri

Etusivu » Palvelut

Kiinteistönhuoltoa Porissa

Kiinteistönhuoltoon suunnitellut palvelumme ovat räätälöitävissä jokaisen asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin. Palvelut sisältävät kaiken, mitä kiinteistösi tarvitsee vuodenajasta riippumatta. Huoltopäivystyksemme on käytössäsi kellon ympäri.

Motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilöstömme hoitavat kiinteistöhuollon tehtävänsä kokemuksella ja aina hymyssä suin. Soita meille ja pyydä meidät tutustumaan taloyhtiöösi tai yrityksesi tiloihin. Saat meiltä rehdin tarjouksen kiinteistönhuollosta Porin seudulla.

Kunnossapitovastuu asunto-osakeyhtiöissä ->

Dronekuvaukset

Miehittämätön drone toimii erinomaisesti silloin, kun tarvitsee käyttää lintuperspektiiviä. Teemme kattojen ja julkisivujen drone ilmakuvauksia.

Lue lisää

Kiinteistöhuoltoa Porissa

Kiinteistönhuoltoon suunnitellut palvelumme ovat räätälöitävissä jokaisen asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin.

Lue lisää

Kone- ja kuljetuspalvelut

Saat meiltä auraukset, lumen poistot, lehtien lakaisut, hiekoitushiekan poistot, katujen pesut yms. Tutustu palveluihimme tarkemmin.

Lue lisää

Lokakaivojen tyhjennys

Saat meiltä lokakaivojen tyhjennykset ja lokakaivojen huollot. Tutustu palveluihimme tarkemmin.

Lue lisää

Maanrakennus

Saat meiltä monipuoliset maanrakennus- ja kaivuupalvelut. Tutustu palveluihimme tarkemmin.

Lue lisää

Remontointi

Kauttamme on mahdollista saada apua kodin pieniin pintaremontteihin. Osaava henkilöstömme auttaa sinua maalaustöissä, tapetoinnissa sekä muissa pienissä kodin remonteissa. Kysy lisää remonttipalveluistamme.

Lue lisää

Tekninen kiinteistöhuolto

Saat meiltä kattavat kiinteistötekniikan palvelut luotettavasti ja vuosien kokemuksella.

Lue lisää

Ulkoalueiden hoito

Leikkaamme nurmikot ja rehevöityneet pensasaidat huolehtien, että pihamaa näyttää siistiltä ja siellä on viihtyisää. Hoidamme uusien kasvien istutukset ja huolehdimme sopimuksesta myös niiden kastelusta. Vuoden pimeimpänä aikana huolehdimme siitä, että kiinteistön pihalla on turvallista liikkua.

Lue lisää

Vaihtolavat

Saat meiltä vaihtolavat taloyhtiöiden, liikekiinteistöjen ja rakennusliikkeiden erilaisiin tarpeisiin.

Lue lisää

Viherrakentaminen

Teemme myös kaikenlaista pihasuunnittelua ja viherrakentamista. Konsultoimme teitä mielellämme lisää siitä, miten kiinteistön ympäristöstä saadaan turvallinen ja viihtyisä.

Lue lisää

PHM Digital

Haluatko hoitaa taloyhtiön asioita helposti? Onnistuu! Tarjoamme asiakkaillemme helppokäyttöisen verkkopalvelun, PHM Digitalin. PHM Digital antaa taloyhtiön hallitukselle, asukkaille ja isännöitsijälle sekä kiinteistönomistajalle pääsyn kiinteistön tietoihin ja mahdollistaa sujuvan yhteistyön ja yhteydenpidon kaikkien kiinteistössä toimivien tahojen kesken.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot